Potřebujete poradit? VOLEJTE: (+420) 257 712 917

On-line katalog

Tataki tuňák se sójovou omáčkou a česnekem

Tataki tuňák se sójovou omáčkou a česnekem

Ingredience

 
  • 20 ml Exotic wok oleje
  • 200 g filet tuňáka
  • 100ml sójové omáčky japonského typu
  • 50 ml rýžového octa
  • 10 ml citrónové šťávy
  • 15 g česneku, nakrájeného na plátky a opečeného na pánvi 20 g nasekané mladé cibulky 50 g sójových výhonků sůl a černý pepř k dochucení

 

Postup přípravy

Filet tuňáka osolíme, opepříme a necháme odležet. V pánvi rozpálíme olej a filet zprudka opečeme z obou stran, každá asi půl minuty, a nakrájíme na asi 3mm plátky. V míse promícháme sójovou omáčku, rýžový ocet a citrónovou šťávu, přidáme řezy tuňáka, česnek, cibuli a jemně promícháme. Přesuneme na talíř a ozdobíme sójovými výhonky.

2016-06-28

universe best

0 Komentář

Mohlo by vám přijít k chuti

Komentář (0)

Cookies & ochrana soukromí

Pokračovat bez přijetí

Abychom Vám zajistili ještě lepší nákupní zážitek, používáme na našem e-shopu sadu analytických a marketingových nástrojů, které nám s tím pomáhají. Kliknutím na tlačítko "Přijmout vše" souhlasíte s využitím cookies a předáním našim partnerům pro personalizaci na reklamních sítích. Pomocí tlačítka "Přizpůsobit" si můžete upravit nastavení cookies dle vlastního uvážení.

Přizpůsobit