Nabízíme Vám sojové omáčky světové značky Pearl River Bridge! Omáčky tohoto věhlasného výrobce se mezi kuchaři těší obrovské oblibě (dovážíme je již 10 let, navíc máme výhradní právo na dovoz). Všechny sojové omáčky, které distribuujeme na náš trh, se vyznačují vysokou kvalitou, výraznou chutí, splňují...
Nabízíme Vám sojové omáčky světové značky Pearl River Bridge! Omáčky tohoto věhlasného výrobce se mezi kuchaři těší obrovské oblibě (dovážíme je již 10 let, navíc máme výhradní právo na dovoz). Všechny sojové omáčky, které distribuujeme na náš trh, se vyznačují vysokou kvalitou, výraznou chutí, splňují veškeré limity EU a jsou za výbornou cenu. Jaké druhy sojových omáček jsme přichystali pro Vaše vaření?
Sladká sojová omáčka
Sladké sojové omáčky patří mezi nejpopulárnější omáčky v celé jihovýchodní Asii. Všem pokrmům dodávají jemnou sladkou chuť. Výborně se hodí k dochucení a marinování kuřecího a vepřového masa a k přípravě exotických a kořeněných jídel. Rychlý recept, jak dodat vašemu pokrmu exotický nádech? Použijte sladkou sojovou omáčku jako dip k Vašemu pokrmu! Sladká sojová omáčka je také používána jako náhražka cukru a nabízena jako stolní dochucovadlo.
Polosladká omáčka
Omáčka je, pro svou mírně nasládlou chuť, vhodná k dochucení nejrůznějších asijských a indických jídel, ale s oblibou se používá do dalších receptů po celém světě. Polosladká omáčka se přidává do marinád, dušených pokrmů, na smaženou zeleninu a skvěle se hodí k přípravě kuřecího masa (např. kuře na kari, kuře s bambusovými výhonky apod.), Můžete ji přidat do jídla v průběhu vaření nebo použít jako stolní koření.
Světlá a tmavá sojová omáčka
Sojová omáčka má jednoduché složení, proces výroby už ale tak jednoduchý není. Tajemství její chuti tkví v kombinaci čtyř ingrediencí: sóji, pšenice, vody a soli. Jejich fermentací vzniká výrazně vonící tekutina lahodné, jemné, vyvážené chuti. Přírodně fermentované omáčky P.R.B. (Pearl River Bridge) jsou na trhu již od r. 1958 a dosahují opravdu vysoké kvality!
Co vlastně omáčky (kromě barvy) rozlišuje?
Světlá sojová omáčka má méně intenzivní chuť a lehčí konzistenci než její tmavá verze. Dozrává kratší dobu a je filtrována již po šesti měsících. Proto má také medovou barvu. Nejčastěji je doporučována jako přísada do hotových jídel. Můžete ji ale přidat do jídla i v průběhu vaření, protože nedominuje nad chutěmi ostatních přísad.
Tmavá (červenohnědá) sojová omáčka má výraznější chuť. Neobejdete se bez ní při podávání suši. Je skvělá na marinádu, do dušených pokrmů, na smaženou zeleninu, kuře, na jarní závitky, do nudlových pokrmů a dodává vynikající chuť také polévkám a omáčkám.
Sojová omáčka (světlá i tmavá) se přidává do jídla v průběhu vaření a slouží i jako stolní dochucovadlo. Receptů, kterým obě omáčky propůjčí výraznější chuť a aroma je opravdu mnoho.