Potřebujete poradit? VOLEJTE: (+420) 257 712 917

On-line katalog

Sójová omáčka houbová PRB 4 x 12 x 150 ml

Excelentní houbová sojová omáčka velmi tmavé barvy dodává bohatou, zemitou chuť mnoha pokrmům nejenom asijské kuchyně. To je také důvod, proč se těší velké oblibě v mnoha kuchyních po celém světě.

Výrobce: GUANGDONG PRB BIO-TECH CO., LTD., Shakou Industrial Zone, Xiaolan Town, Zhongshan, Guandongdong

Země původu: Čína


Objem: 150ml

Skladujte a uchovávejte v suchu, chaňte před teplem a přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v chladničce (+6°C) a spotřebujte do 1 měsíce.

Sójová omáčka houbová PRB  4 x 12 x 150 ml

Sójová omáčka houbová PRB 4 x 12 x 150 ml

Excelentní houbová sojová omáčka velmi tmavé barvy dodává bohatou, zemitou chuť mnoha pokrmům nejenom asijské kuchyně. To je také důvod, proč se těší velké oblibě v mnoha kuchyních po celém světě.

Výrobce: GUANGDONG PRB BIO-TECH CO., LTD., Shakou Industrial Zone, Xiaolan Town, Zhongshan, Guandongdong

Země původu: Čína


Objem: 150ml

Skladujte a uchovávejte v suchu, chaňte před teplem a přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v chladničce (+6°C) a spotřebujte do 1 měsíce.

Více informací

Kde nakoupit?

Excelentní houbová sojová omáčka velmi tmavé barvy dodává bohatou, zemitou chuť mnoha pokrmům nejenom asijské kuchyně. To je také důvod, proč se těší velké oblibě v mnoha kuchyních po celém světě. Přidává se k pokrmům z hovězího masa, lilku, kuřecího masa, hub (samozřejmě) a všude tam, kde její bohatá houbová chuť může zazářit, např. k dochucení smažených nudlí a rýže. Omáčku lze použít jako marinádu a obzvláště oblíbená je také jako stolní dochucovadlo. Experimentujte s touto omáčkou i Vy a objevte nové recepty, se kterými zaručeně okouzlíte své okolí!

Zajímavost:

Sojová omáčka je základním kořením a ingrediencí v celé Asii. Je považována za jedno z nejstarších koření na světě, vyrábí se již po tisíce let. Je to slaná, hnědá kapalina vyrobená z fermentovaných sojových bobů s nějakým typem praženého zrna (běžně se používá pšenice, ječmen, nebo rýže). Poté, co se nechá zrát po dobu několika měsíců, se plní do lahví. Konzistence omáčky může být různá, od řídké až po velmi hustou. Chuť omáčky se také liší podle jejího typu. Světlá sojová omáčka z Japonska má řidší konzistenci a slanější chuť než její tmavší varianty. Tmavé sojové omáčky se používají v celé Asii a jsou chutí bohatší a silnější. Často mají čokoládově hnědou barvu a spíše štiplavou, než příliš slanou chuť.



Složení: pitná voda, sójové boby (20 %), jedlá sůl, cukr, pšeničná mouka, extrakt z hub (1 %), obsahuje siřičitany

Výživové údaje na

100 ml výrobku

Energetická hodnota

619 kJ/148 kcal

Tuky

0 g

Z toho nasycené mastné kyseliny

0 g

Sacharidy

31 g

Z toho cukry

25 g

Bílkoviny

6 g

Sůl

22 g

ALERGENY: SOJA, LEPEK,siřičitany

Cookies & ochrana soukromí

Pokračovat bez přijetí

Abychom Vám zajistili ještě lepší nákupní zážitek, používáme na našem e-shopu sadu analytických a marketingových nástrojů, které nám s tím pomáhají. Kliknutím na tlačítko "Přijmout vše" souhlasíte s využitím cookies a předáním našim partnerům pro personalizaci na reklamních sítích. Pomocí tlačítka "Přizpůsobit" si můžete upravit nastavení cookies dle vlastního uvážení.

Přizpůsobit