Potřebujete poradit? VOLEJTE: (+420) 257 712 917

On-line katalog

Sójová omáčka japonského typu tm. PRB 4 x 6 x 150 ml

Fermentovaná sójová omáčka japonského typu, tekuté ochucovadlo.

Pasterováno.

Hodí se k dochucování pokrmů japonské kuchyně.

Lze použít zejména při přípravě sushi.

Objem: 150 ml

Země původu: Čína

Skladujte a uchovávejte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v chladničce (+6°C) a spotřebujte do 1 měsíce.

Výrobce: GUANGDONG PRB BIO-TECH Co., Ltd., Shakou Industrial Zone, Xiaolan Town, Zhongshan,

Guangdong, Čína

Sójová omáčka japonského typu tm. PRB  4 x 6 x 150 ml

Sójová omáčka japonského typu tm. PRB 4 x 6 x 150 ml

Fermentovaná sójová omáčka japonského typu, tekuté ochucovadlo.

Pasterováno.

Hodí se k dochucování pokrmů japonské kuchyně.

Lze použít zejména při přípravě sushi.

Objem: 150 ml

Země původu: Čína

Skladujte a uchovávejte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v chladničce (+6°C) a spotřebujte do 1 měsíce.

Výrobce: GUANGDONG PRB BIO-TECH Co., Ltd., Shakou Industrial Zone, Xiaolan Town, Zhongshan,

Guangdong, Čína

Více informací

Kde nakoupit?

Sojová omáčka japonského typu je základním kořením a ingrediencí v asijské kuchyni již po tisíce let. Tato slaná, červenohnědá, výrazně vonící tekutina je vyrobená z fermentovaných sojových bobů za použití tradičních metod. Díky fermentaci jsou v omáčce obsaženy, pro naše zdraví prospěšné vitamíny – např. B12.

Omáčka je universální přísadou do celé řady pokrmů, kterým propůjčuje výraznější lahodnou chuť. Můžete ji přidat do jídla v průběhu vaření nebo použít jako stolní koření. Neobejdete se bez ní při podávání sushi. Je skvělá na marinádu, do dušených pokrmů, na smaženou zeleninu, kuře, na jarní závitky, do nudlových pokrmů a dodává vynikající chuť také polévkám a omáčkám.

Zajímavost:

Sójová omáčka kdysi nahrazovala vzácnou sůl. Pochází z Číny, kde se jako dochucovadlo používá více než 2500 let. Stala se tak klíčovou složkou v asijské kuchyni a postupem času pronikla do celého světa. Studie National University of Singapore ukázala, že tmavé sójové omáčky obsahují velké množství antioxidantů, které pomáhají při prevenci kardiovaskulárních onemocnění. Sojová omáčka má také významný antialergický potenciál. Díky čistě přírodní fermentaci obsahuje kolem 150 - 250 senzoricky aktivních chuťových složek a neobsahuje žádné konzervační látky ani glutamáty.

V Číně jsou sojové omáčky značky P.R.B. (Pearl River Bridge) na trhu od r. 1958. U místních kuchařů dosáhly ihned obrovských úspěchů. Dnes jsou tyto vysoce kvalitní omáčky prodávány po celém světě.




Pitná voda, sójové boby 25,8%, jedlá sůl, pšeničná mouka, cukr.

Výživové údaje na

100 ml výrobku

Energetická hodnota/Energia

414 kJ/ 99 kcal

Tuky

0 g

Z toho nasycené/nasýtené mastné kyseliny

0 g

Sacharidy

10,5 g

Z toho cukry

6,6 g

Bílkoviny/Bielkoviny

8,9 g

Sůl/Soľ

18,3 g

Sója, lepek

Cookies & ochrana soukromí

Pokračovat bez přijetí

Abychom Vám zajistili ještě lepší nákupní zážitek, používáme na našem e-shopu sadu analytických a marketingových nástrojů, které nám s tím pomáhají. Kliknutím na tlačítko "Přijmout vše" souhlasíte s využitím cookies a předáním našim partnerům pro personalizaci na reklamních sítích. Pomocí tlačítka "Přizpůsobit" si můžete upravit nastavení cookies dle vlastního uvážení.

Přizpůsobit