Promíchejte Tom yum pastu s kokosovým mlékem v male misce. Krevety nechejte marinovat ve vytvořené směsi 2-3 hodiny v chladničce. Napichujte střídavě na jehlici krevetu a kousky jarních cibulek. Viz obrázek. Předehřejte si gril na vysoký stupeň, položte špízy na naolejovaný rošt a grilujte 2-3 minuty každou stranu. Střed krevety by neměl být průhledný. Servírujte s kokosovými nudlemi.
Nejprve zalijte nudle vroucí vodou / 1,5 litru/ a nechejte je změknout /cca 1-2 minuty / a potom je sceďte a nechte stranou.
Na pánvi smíchejte kokosové mléko, rybí omáčku, cukr a spring roll omáčku. Vařte na středním stupni cca 5 minut do zhoustnutí. Potom vložte nudle a mírně povařte, aby se nudle prohřály. Na závěr ozdobte čerstvou mátou, bazalkou a chilli papričkou.
2017-01-15
0 Komentář
Komentář (0)