Ingredience
- 2 lžíce zelené kari pasty
- 400 ml kokosového mléka
- 2-3 lžíce rybí omáčky
- 1 stroužek česneku
- 2 lžíce rostlinného oleje
- 1 zelená paprika
- hrst zeleného hrášku
- 227g bambusových výhonků - nudliček
- 2 kuřecí prsa.
Postup práce:
- Na pánvi rozehřejeme olej, krátce osmahneme na plátky nakrájený česnek
- přidáme kari pastu a 1 minutu mícháme
- zalijeme kokosovým mlékem a rybí omáčkou
- po 2 minutách přidáme na plátky nakrájené kuřecí maso, vaříme 5 minut
- přidáme na proužky nakrájenou zelenou papriku, bambusové výhonky a zelený hrášek, vaříme 2 minuty
Podáváme s jasmínovou rýží, ozdobíme lístky bazalky.
Komentář (0)