Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.

Rozumím
Potřebujete poradit? VOLEJTE: (+420) 257 712 917

On-line katalog

Ostré filetové nudličky

Ostré filetové nudličky

Ingredience:

  • půl lžíčky prášku koření pěti vůní
  • půl lžíce rozdrceného hnědého černého pepře
  • půl lžíce hnědého cukru
  • 4 lžíce sezamového oleje
  • 3-4 jarní cibule v kouscích
  • po polovině čerstvého a zeleného paprikového lusku v proužcích
  • 315 ml bambusových výhonků
  • 1 kolečko ananasu nakrájeného na kostičky
  • 6 lžic rajského protlaku
  • půle šálku drůbežího vývaru
  • sůl, čerstvě umletý sečuánský pepř
  • 1 špetka glutamátu

 

  1. Maso marinujeme s omáčkami, kořením a cukrem 30 minut. Ve Woku na oleji zprudka osmahneme, vyjmeme a odstávíme do tepla
  2. Zeleninu opékáme. Přidáme ananas, kečup a vývar a necháme povařit.
  3. Přidáme maso a směs podle uvážení a ochutíme a zdobíme jarní cibulkou a pórkem.
  4. Jako přílohu doporučejeme jarní rýži.

 

2015-07-17

tomas pavlik

0 Komentář

Komentář (0)