Bezvaječné pšeničné nudle Quick Cooking jsou charakteristické svou sytě žlutou barvou. Výborně se hodí pro každou příležitost. Jejich předností je, oproti vaječným těstovinám, že se nelepí a nerozvařují. Kromě tradičního vaření je lze také smažit, zapékat a dále připravovat dle vlastní chuti. Tento druh těstovin se nejčastěji podává jako příloha k asijským pokrmům. Jejich předností je rychlost přípravy, vaří se pouhé 2-3 minuty. Po krátkém vaření se nudle dále smaží na rozpáleném oleji a poté servírují se zeleninou a masem. Výborně se také hodí do polévek. Dají se dochutit sójovou, rybí nebo ústřicovou omáčkou a kořením. Pokud nudle nesmažíte, doba vaření těstovin je cca 15 minut.
Po uvaření a scezení nechte nudle okapat v cedníku. Mezitím si ve wok pánvi můžete osmahnout cibulku, přidat česnekovou pastu, nakrájená kuřecí prsa a zprudka osmažit. Přidejte omáčku čínského stylu, zeleninu, bambusové výhonky a připravené nudle. Vše navzájem hezky promíchejte a smažte další 3 minuty. Pokrm můžete dochutit solí a pepřem. Existuje mnoho receptů na přípravu smažených nudlí s masem a zeleninou. Ochutnejte je i Vy!
Těstovina bezvaječná, sušená, pro rychlou přípravu.
Země původu: Česká Republika
Hmotnost: 500 g
Skladujte při relativní vhlkosti vzduchu do 75%, chraňte před sluncem a mrazem.
Výrobce: VIMIXA a.s., K Nádraží 252, 664 59 Telnice u Brna.
pšeničná mouka 96% , pitná voda, sůl, E500 /kypřící látka/, E450 / tavící sůl/, kurkuma.