Potřebujete poradit? VOLEJTE: (+420) 257 712 917

On-line katalog

Rýžový papír Ricefield 4 x 10 x 300 g

Rýžový papír se běžně používá v široké paletě pokrmů asijské kuchyně, nejčastěji v čínské, vietnamské a korejské.

Země původu: Vietnam

Skladujte a uchovávejte v suchu.

Návod k použití: před použitím krátce ponořte sušené plátky z rýžového těsta do vlažné vody a nechte změknout po dobu asi 1-2 minut na kuchyňské utěrce. Když jsou plátky dostatečně měkké, zabalte do nich zeleninu, nudle nebo maso.

Rýžový papír Ricefield  4 x 10 x 300 g

Rýžový papír Ricefield 4 x 10 x 300 g

Rýžový papír se běžně používá v široké paletě pokrmů asijské kuchyně, nejčastěji v čínské, vietnamské a korejské.

Země původu: Vietnam

Skladujte a uchovávejte v suchu.

Návod k použití: před použitím krátce ponořte sušené plátky z rýžového těsta do vlažné vody a nechte změknout po dobu asi 1-2 minut na kuchyňské utěrce. Když jsou plátky dostatečně měkké, zabalte do nich zeleninu, nudle nebo maso.

Více informací

Kde nakoupit?

Rýžový papír se běžně používá v široké paletě pokrmů asijské kuchyně, nejčastěji v čínské, vietnamské a korejské. Má kulatý tvar pro snadné plnění různými ingrediencemi. Je bezvýrazné chuti a obvykle se používá k výrobě smažených jarních závitků. Nicméně, jarní závitky můžeme také upéct, jako zdravou alternativu oproti fritování a smažení. Rýžový papír je skvělou volbou pro všechny, kteří jsou alergičtí nebo prostě nechtějí zahrnout lepek ve své stravě. Papír je vyroben z rýžové mouky a vody. Má pevnou strukturu a proto s ním budou snadno pracovat i kuchaři začátečníci. Před samotnou přípravou pokrmů je třeba papír namočit do teplé vody po dobu cca 2 minut, aby došlo k jeho změkčení. V opačném případě může prasknout nebo se zlomit. Po namočení rýžový papír umístěte na čistou, vlhkou utěrku a přidejte náplň. Ta může být masová, zeleninová nebo kombinovaná. Záleží, jaký pokrm chcete vytvořit. Po srolování závitek umístěte na suchou utěrku, která absorbuje část přebytečné vody. Následně můžete závitky potřít např. olivovým olejem, umístit na plech a ve středně předehřáté troubě upéct do zlatova. Délka pečení závisí na náplni závitků, ale obvykle trvá cca 20 až 25 minut. Po polévce pho jsou jarní závitky v rýžovém papíru asi nejznámější vietnamský pokrm a to především díky vynikající chuti, jejich přitažlivé barvě a svěžesti. Vyzkoušejte je i Vy!

rýžová mouka, jedlá sůl, tapiokový škrob , pitná voda

Výživové hodnoty na 100g
Energetická hodnota (kj/kcal) Tuky (g) Z toho kyseliny (g) Sacharidy (g) Z toho cukry (g) Vláknina (g) Bílkoviny (g) Sůl (g)
1427/336 0,5 0,1 82 1,5 0,6 2,2

neuvádí se

Cookies & ochrana soukromí

Pokračovat bez přijetí

Abychom Vám zajistili ještě lepší nákupní zážitek, používáme na našem e-shopu sadu analytických a marketingových nástrojů, které nám s tím pomáhají. Kliknutím na tlačítko "Přijmout vše" souhlasíte s využitím cookies a předáním našim partnerům pro personalizaci na reklamních sítích. Pomocí tlačítka "Přizpůsobit" si můžete upravit nastavení cookies dle vlastního uvážení.

Přizpůsobit